Знайомство першокурсників спеціальності «Підприємництво та торгівля» з ОП «Економіка та організація бізнесу» та «Підприємництво, торгівля та біржові операції»

26 вересня 2024 року для студентів першого курсу кафедри бізнесу та управління персоналом спеціальності «Підприємництво та торгівля» відбулася презентація-ознайомлення з освітніми програмами «Економіка та організація бізнесу» та «Підприємництво, торгівля та біржові операції».

Модератором зустрічі виступила к.е.н., доцент Зоряна Кобеля, яка підкреслила практичну складову освітніх програм та проінформувала про можливості стажування й працевлаштування.

Гаранти освітніх програм к.е.н., доцент Вікторія Кифяк (ОП «Економіка та організація бізнесу») та д.е.н., доцент Людмила Вербівська (ОП «Підприємництво, торгівля та біржові операції») ознайомили першокурсників зі структурами та особливостями освітніх програм. Під час зустрічі відбувся відкритий діалог. Студенти отримали відповіді на свої запитання та корисні поради для успішного навчання

Галерея