HR конференція «HR FOR Business»

Днями відбулась десята HR конференція «HR FOR Business» в Івано-Франківську, до якої були запрошені освітяни – доцентки кафедри бізнесу та управління персоналом Любов ВОДЯНКА, Наталія ФІЛІПЧУК та Наталія СТАХОВА.

Захід зібрав провідних фахівців із різних галузей для обговорення викликів, які стоять перед HR в умовах війни та післявоєнного відновлення.

Окрім звичних тем про лідерство, цифрову трансформацію та корпоративну культуру, важливе місце посіли панельні дискусії про вплив війни на ринок праці. Досить гостро прозвучали питання міграції та депопуляції, які значно змінили кадровий ландшафт. Обговорювали, як бізнес та освіта  пристосовуються до нових реалій і як HR-спеціалісти можуть підтримувати організації в умовах дефіциту кадрів. 

Також прозвучала тема адаптації українських військовослужбовців, які повертаються до цивільного життя після служби. Спікери поділилися досвідом і прикладами реабілітаційних програм, а також способами інтеграції ветеранів у робочі команди.

Нетворкінг був надзвичайно корисним: нові знайомства, обмін ідеями та досвідом адаптації бізнесів й освіти до постійних змін. 

Це була подія, що не тільки відкриває нові горизонти, але й допомагає зрозуміти, як підтримувати людей і бізнеси у складні часи.

HR FOR Business — це платформа, де обговорюються найактуальніші виклики сьогодення, і цей захід показав, наскільки важливою є роль HR у подоланні цих викликів.

Дякуємо організаторам за можливості, а спікерам за актуальні доповіді!!

Галерея