Засідання Наукового гуртка “Центр креативного підприємництва та лідерства”

26 вересня 2024 року у Блакитній залі університету відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «ЦЕНТР КРЕАТИВНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЛІДЕРСТВА», на яке було запрошено студентів-першачків кафедри бізнесу та управління персоналом спеціальностей 051 Економіка (ОПП «Управління персоналом та економіка праці») та 076 Підприємництво та торгівля (ОПП «Економіка та організація бізнесу», ОПП «Підприємництво, торгівля та біржові операції»).
До присутніх з вітальним словом звернувся науковий керівник гуртка, завідувач кафедри бізнесу та управління персоналом, доктор економічних наук, професор Юрій ЛОПАТИНСЬКИЙ, який розповів студентам про особливості організації науково-дослідної діяльності в університеті, можливості участі у наукових та бізнес-проєктах, науково-практичних заходах, конференціях та конкурсах, актуалізувавши увагу на важливості наукової діяльності для творчого зростання, розвитку твердих та м’яких навичок, розширення світогляду та ерудиції, опанування майбутньої спеціальності.
Перед студентами першого курсу виступив Ігор КОМЛЄВ, студент 676 групи другого року навчання магістерської програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з доповіддю на тему «Тайм-менеджмент як основа успішного навчання в закладі вищої освіти: науково-практичні аспекти» (науковий керівник, а також модератор зустрічі, д.е.н., професор Оксана ЗИБАРЕВА). Зокрема, було акцентовано увагу на основних ідеях, підходах та техніках тайм-менеджменту, які є важливими для сучасного студента та запропоновано власні техніки управління часом.
Студенти дискутували про можливість використання різних технік тайм-менеджменту на практиці, мобільних додатків для підвищення ефективності управління власним часом, обговорювали проблеми прокрастинації.
Наприкінці засідання студентам було запропоновані актуальні напрями для досліджень, ознайомлено з планом роботи гуртка та форматами проведення наступних засідань.
Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до роботи наукового гуртка «ЦЕНТР КРЕАТИВНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЛІДЕРСТВА»!
Працюємо заради пришвидшення перемоги та розбудови економіки України!!!