Виїзна лекція-екскурсія студентів освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» до кінного клубу «Прованс»

Студенти ОП «Управління персоналом та економіка праці» мали змогу відвідати кінний клуб “Прованс”, заснований випускницею економічного факультету Малик Наталією. Ця екскурсія стала чудовою можливістю застосувати знання з економіки та управління персоналом у кінному бізнесі!  

Студенти ознайомилися з повним циклом управління кінним клубом:  

  • Організацією роботи: як маленька мрія за підтримки родини – стала прибутковим бізнесом.
  • Саме нещодавно кінний клуб «Прованс» відсвяткував своє перше 10-річчя! 
  • Фінансовим управлінням : як плануються та контролюються витрати, де здійснюється закупівля коней, як ведеться бухгалтерія та розробляються стратегії розвитку бізнесу і навіть проте, як Наталя рятувала коней від бойні і забирала собі в стайню, де вигодовувала і давала, так би мовити, друге життя.  
  • Стратегічним управлінням та маркетингом в умовах дефіциту кадрів: студенти побачили, як клуб залучає нових клієнтів, розвиває брендинг та будує репутацію на ринку.
  • Логістикою та матеріально-технічне забезпеченням: як організовуються постачання кормів, догляд за кіньми та управління ресурсами.
  • Іпотерапією: про співпрацю клубу з психологами, які використовують іпотерапію для роботи з дітьми та дорослими. Цей напрямок став важливою частиною діяльності клубу, допомагаючи багатьом людям знайти емоційну підтримку та покращити самопочуття.

Під час екскурсійної лекції студенти ознайомилися з різними породами коней, відвідали стайні, де мали можливість ближче поспілкуватися з тваринами і навіть погодувати коней.  

Родзинкою екскурсії був майстер-клас з верхової їзди для усіх охочих!

А на завершення приємним та несподіваним була можливість поласувати смаколиками та відпочити на свіжому повітрі.

Щиро вдячні Наталі Малик за гостинну зустріч, адже «Прованс» – це естетичний оазис для спілкування з кіньми, незабутніх емоцій та щирих посмішок!