Засідання наукового гуртка «Аналітик»

Підведено підсумки роботи наукового гуртка «Аналітик» за 2023-2024 н.р. На засідання були запрошені також викладачі кафедри, зокрема присутніми були завідувачка кафедри професор Ковальчук Т.М., доцент кафедри Никифорак І.І. та керівник гуртка доцент Вергун А.І.

Результати своїх досліджень представили члени гуртка Софія Чекурлан,  Уляна Леонтій та Олександра Штефюк.

Софія Чекурлан  представила доповідь на тему «Аналіз реалізацій послуг інтернет зв’язку», у якій висвітлила авторський методичний підхід до аналізу ефективності реалізації послуг на основі показників грошових потоків.

Уляна Леонтій, розкриваючи тему «Комплексний аналіз звіту про фінансові результати», представила інтегральний показник аналізу Звіту про фінансові результати.

Олександра Штефюк презентувала роботу, представлену на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» на базі Національного університету «Чернігівська політехніка». У своїй роботі «Аналіз фінансового стану українських підприємств в умовах війни» Олександра на основі прогнозних показників фінансового стану українських підприємств обґрунтувала нормативні значення показників фінансового стану підприємств в умовах війни.

Галерея