Викладачі взяли участь у тренінгу «Відновлення через соціальне підприємництво»

Упродовж 18-19 січня 2024 року викладачі ЧНУ імені Юрія Федьковича Наталя ФІЛІПЧУК, Любов ВОДЯНКА, Валентина ПІДГІРНА підвищували свою професійну майстерність, взявши участь у тренінгу в рамках навчальної програми Особливості впровадження та викладання курсу з підприємництва «Відновлення через соціальне підприємництво», який проводився у м. Львів за сприянням ГО «Джуніор Ачівмент Україна».

Курс «Відновлення через соціальне підприємництво» – це практичний курс для студентів 17-24 років, що передбачає створення власного бізнес-проекту, який вирішуватиме нагальні соціальні, культурні або екологічні проблеми під наставництвом викладачів які пройшли навчання.

Участь у проекті для здобувачів освіти дасть можливість отримати практичні навички підприємницької діяльності через запуск соціального проекту за підтримки менторів, а також представити власну ідею та отримати сертифікат про здобуття підприємницьких компетентностей міжнародного рівня (ESP). 

Програма курсу була розроблена фахівцями Junior Achievement Wordwide та адаптована  ГО «Джуніор Ачівмнт Україна» до вимог українського законодавства.За результатами тренінгу кожен викладач отримав сертифікат про проходження навчання, а також багато позитивних емоцій від спільної роботи.

В подальшому всіх чекає наполеглива праця!

Галерея