Кафедра маркетингу, інновацій та регіонального розвитку економічного факультету продовжує практику запрошення цікавих спікерів для подання практичної та перевіреної досвідом інформації у формі інтерактивного спілкування з представниками ділової спільноти регіону.
11 березня відбулася онлайн-зустріч з підприємцем, співвласником та керівником мережі закладів швидкого харчування OZZY та ресторанів Yoki, випускником (а нині стейкхолдером) кафедри маркетингу, інновацій та регіонального розвитку Дмитром Лукенчуком.
Професійного та динамічного звучання розмові надали завідувач кафедри, професор Ірина Буднікевич, яка виступила організатором і модератором зустрічі, та студент спеціальності «Маркетинг» Андрій Павлюк, який озвучив питання від студентської спільноти.
Діалог був присвячений особливостям організації сучасного бізнесу, зокрема, ролі керівника як першої особи компанії, специфіці ресторанної справи, зв’язкам з громадськістю та корпоративній культурі. Студенти та викладачі економічного факультету отримали можливість ближче познайомитись із особливостями роботи підприємств громадського харчування в умовах карантину, проблемами розвитку бренду, методами диверсифікації бізнесу, системою планування та контролю та особливостями маркетингових досліджень.
Особливу увагу у притаманній йому легкій та невимушеній манері Дмитро Лукенчук акцентував на мотиваційних аспектах та саморозвитку. Також він відзначив викладачів та випускників кафедри й економічного факультету, які не лише відіграли важливу роль у його становленні як фахівця і особистості, але й наразі є його бізнес-партнерами або входять до складу топ-менеджменту OZZY fast food та Yoki.
Можливість поставити питання та отримати корисну пораду була використана сповна – розмова тривала дві з половиною години і, мабуть, могла б тривати ще стільки ж, адже вона виявилася реальною ілюстрацією до теорії маркетингу та підтвердженням тих принципів організації маркетингової діяльності, які студенти вивчають на заняттях.
Довідка: Лукенчук Дмитро Олександрович – 29 років, підприємець, співвласник 12 ресторанів: закладів харчування «Ozzy Fast Food», «Yoki Asia food», «Столова № 1» у Чернівцях та тематичного ресторану у місті Львів «П’яте підземелля». Історія бізнесу розпочалася у 2013 році з OZZY fast food –прогресивної мережі закладів швидкого харчування, яка сьогодні є найбільш відвідуваною в м. Чернівцях, обслуговуючи щодня біля 4000 клієнтів та забезпечуючи роботою понад 150 людей.