ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНИХ ПРОГРАМ ЧЕРЕЗ UNITA

16-17 березня 2023 року доцент кафедри економіко-математичного моделювання Олена Вінничук, разом з деканом факультету іноземних мов, професором Іриною Осовською та доцентом кафедри іноземних мов для природничих факультетів Тетяною Тоненчук стали учасниками міжнародного освітнього заходу – засідання альянсу UNITA з інтернаціоналізації освітніх програм, який проходив в Туринському університеті, м. Турин, Італія.

Під час програми освітнього заходу «Інтернаціоналізація освіти через UNITA» представники університетів Альянсу UNITA-Universitas Montium обговорили можливу співпрацю в розробці міжнародних навчальних програм, віртуальну мобільність студентів, змішані інтенсивні програми. Учасники пленарного засідання оцінили перші досягнення інтернаціоналізації освіти в UNITA, а саме моделі інтернаціоналізації навчальних програм і переваги мікрокредитів для забезпечення навчання впродовж життя. Учасники семінарів, організованих у рамках визначених груп, які потрібно подолати.

Участь в UNITA відкриває нові можливості для студентів і викладачів нашого університету бути частиною європейської наукової спільноти, брати участь у різноманітних програмах мобільності та залучати й утримувати талановитих студентів, викладачів і дослідників, щоб максимізувати глобальний вплив європейських цінностей, освіти та досліджень на суспільство.

Галерея