Волонтерська акція “Доклади СВОЮ руку до ПЕРЕМОГИ”

За співпраці з БФ “Артанія” усі 7 кафедр економічного факультету представництвом професорсько-викладацького складу та студентської молоді максимально  долучаються до волонтерської акції, яка розпочата в 14 корпусі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за ініціативи доц. Наталії БАК та сприяння адміністрацій факультетів.

Плетіння сіток студентами кожної з кафедр розпочинається з пов’язування перших стрічок представниками молоді кафедри, чиї батьки та рідні наразі перебувають у лавах ЗСУ, та  боронять кордони і цілісність нашої країни!

Дві кафедри: фінансів і кредиту й обліку, аналізу та оподаткування зробили свій потужний внесок в забезпечення ЗСУ постійно необхідними і багатофункціональними сітками!

Декан економічного факультету, Роман ГРЕШКО,  отримав від організації-партнера акції подяку за активну участь факультету у волонтерській ініціативі!

Акція триває та після внеску економічного факультету передбачає долучення до неї  факультету історії, політології та міжнародних відносин, який люб’язно надав простір біля зали Грушевського для забезпечення максимально комфортного процесу.

Чим більше сіток, тим більшій наш внесок власними руками та часом в підтримку ЗСУ!