“Яремчук. Незрівнянний світ краси”

17.09.2024 у незрівнянний світ краси особистості Назарія ЯРЕМЧУКА занурились понад 500 представників економічного факультету!
2 сеанси поспіль показу  документального фільму  “Яремчук. Незрівнянний світ краси” для економічного факультету засвідчили, що нова генерація української студентської молоді готова ближче знайомитись з українськими  особистостями – брендами, рефлексувати на тему, як творилось і виборювалось українське заради і всупереч, через призму історії особистості видатного буковинського співака Назарія ЯРЕМЧУКА !
Вдячні за підтримку управлінню культури в особі начальниці управління культури Чернівецької міської ради  Юлії САФТЕНКО за присутність на заході та мотивуючу промову!

Вдячні декану економічного факультету та професорсько-викладацькому складу факультету за підтримку ініціативи своєю участю!
І, що вельми потішило студентство економу, – шістьом студентам пощастило виграти бонусні квитки на топовий кінопоказ “Граф Монте-Крісто” від декана економічного факультету Романа ГРЕШКА та начальниці управління культури Юлії САФТЕНКО.

Окрема подяка директорці кінотеатру “Чернівці” Тетяні Дяченко та її команді за умови, організацію та створену атмосферу!
Кінотерапія у колі родини економу наповнює та надихає!