Шановні абітурієнти!

Запрошуємо Вас, Ваших батьків і друзів на День відкритих дверей економічного факультету ЧНУ. Захід проводитиметься дистанційно в рамках Дня відкритих дверей Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Детальніше

Підсумки Управлінського хакатону “Стратегії управління регіональним розвитком в умовах нестабільності”

Відбувся Всеукраїнський науково-практичний захід -управлінський хакатон “Стратегії управління регіональним розвитком в умовах нестабільності”

Детальніше

Бінарна лекція для магістрів- менеджерів на тему «Стратегічне управління» від доц., д.е.н. Ростислава Білика та керуючого партнера ТОВ «BRUSHME» Олександра Богачика

Цікаве відкрите заняття д.е.н., доцента Ростислава Білика з курсу «Корпоративне управління» для магістрів ОПП ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»

Детальніше

Увага! Реєстрація на тест для магістратури

Випускники освітнього рівня БАКАЛАВР 2024 року та попередніх років, які планують вступати на освітній рівень МАГІСТР у поточному році на освітні програми економічного факультету, згідно правил вступу з метою участі в конкурсному відборі повинні мати результати єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та єдиного вступного іспиту (ЄВІ)

Детальніше

Розклади заліків для 1, 2, 3, 4 та 5 курсів денної форми навчання на IІ семестр 2023-2024 н.р.

Розклад заліків на ІІ семестр для всіх курсів денної форми навчання 2023-2024 н. р. на економічному факультеті Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Детальніше

Онлайн-стажування викладачів кафедри ЕММ

Викладачі кафедри економіко-математичного моделювання пройшли онлайн-стажування з метою інтеграції дисципліни «Менеджмент у продуктовому ІТ» у освітні програми підготовки здобувачів вищої освіти.

Детальніше