Екскурсія головним корпусом університету

В рамках вивчення дисципліни «Вступ у спеціальність» (викладачі доц. Бак Н.А., Корбутяк А.Г., Попова Л.В., Собкова Н.Д.) для студентів 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» було організовано екскурсію головним корпусом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, яка залишила неймовірні враження.
Університет вразив своєю архітектурною величчю та історичною цінністю. Особливо захоплює Червона зала, де раніше проводилися важливі церемонії та зустрічі. Її декор, величезні вітражі та розкішні орнаменти вражають своєю деталізацією.
Не менш цікавими були університетські сади та внутрішні дворики, де студенти відчули спокій і велич цієї історичної пам’ятки.Також під час екскурсії студенти занурились в атмосферу минулих століть, і зрозуміли значення Університету як осередку духовного та культурного життя Буковини.
P.S. Окрему вдячність висловлюємо екскурсоводам Постолаки-Косташ Діані та Косташ Миколі, а також заступнику декана економічного факультету з виховної роботи Філіпчук Наталії за організацію.