Візит до територіальної громади

26 вересня студенти 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» мали можливість ознайомитись з особливостями формування фінансів територіальних громад на прикладі Поляницької територіальної громади Івано-Франківської області.
Керівник фінансового відділу Ганна Бойчук розповіла про особливості місцевих фінансів в гірських населених пунктах, про проблеми наповнення бюджету та особливості здійснення видатків. Поділилася власним досвідом як стати успішним фінансистом.
У ході активної дискусії зроблено висновки щодо фінансових можливостей територіальної громади та збалансування інтересів бюджету та жителів громади. Наголошено, що попри обставини, жодного закладу освіти не закрито, а навпаки розширена чинна мережа та постійно робиться її модернізація. Важливим є те, що 10% бюджету направлено на допомогу нашим ЗСУ. І ще багато цікавого… Дякуємо голові територіальної громади Поляку Миколі Миколайовичу за запрошення відвідати громаду та головному фінансисту громади Бойчук Ганні Петрівні за знання якими вона поділилась з майбутніми колегами! Ми впевнені, що наша зустріч не остання, адже скільки є ще питань, які ми хочемо дослідити та договір про співпрацю з унікальною та фінансово спроможною територіальною громадою цьому підтвердження.