Міжнародний освітньо-інтеграційний проєкт фонду CERGE-EI Foundation

🌍✨ У рамках інтеграції освіти у європейський простір команда студентів економічного факультету успішно завершили міжнародний освітньо-інтеграційний проєкт фонду CERGE-EI Foundation (Center for Economic Research and Graduate Education – Economics Institute / Центр економічних досліджень та післядипломної освіти – Інститут економіки).

📚Студенти систематично брали участь в інтерактивах курсу “Development Economics”, успішно склали два іспити та отримали сертифікати міжнародного рівня. 

📚Щотижня спільно з координатором проєкту Вікторією Кифяк вирішували практичні завдання, поглибили знання щодо сучасних підходів освоєння дисципліни, взаємодії зі студентами та постійного професійного розвитку.

Студенти продемонстрували високий рівень знань і навичок, цілеспрямованість. Їхні досягення в рамках цього проекту свідчать про у нашу активну участь у міжнародному освітньому співробітництві та бажання розширювати горизонти.

🤝Ми хочемо висловити свою щиру вдячність CERGE-Foundation за співпрацю та надану нам цікаву можливість. Дякуємо нашим міжнародним партнерам за їхню підтримку та спільні зусилля у розвитку освіти.

Разом ми продовжимо досягати нових висот і відкривати нові можливості для нашої економічної спільноти. Вперед до нових здобутків! 🌍

Галерея